Drukkerij Buijs Nederweert
Prepress
Afwerking

Working Apart Together

Weet je wat het is? Karel en ik zijn beiden kleinschalige drukkers. We hebben allebei een mooi klantenbestand opgebouwd door grote service en kwaliteit te bieden. We hebben veel klanten die bouwen op onze flexibiliteit. In flexibiliteit, kwaliteit en service maken wij allebei het verschil. En we zijn eigenwijs genoeg om het zo te houden. Maar… één ding veranderen we.

We gaan vanaf 31 maart gebruik maken van hetzelfde pand en dezelfde machines. Kosten delen en elkaar bijspringen als dat nodig is. Ieder zijn eigen klanten, maar samen in één pand, op mijn huidige adres. Een Working Apart Together-relatie, zeg maar. Ik heb er zin in! Drukkerij Tinnemans en Drukkerij Buijs werken vanaf 31 maart 2014 allebei op Burgemeester Vullersstraat 31, 6031 CD Nederweert. Dan zit er meer vakmanschap onder hetzelfde dak.

Voor onze klanten verandert er niets.


Door onze krachten te bundelen kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten in een snel veranderende markt. Dat maakt samenwerking wel erg aantrekkelijk. Met twee drukkers weet je bovendien zeker dat je nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Natuurlijk is het ook prettig om de kosten te kunnen delen.

Vanaf 31 maart verhuis ik naar Drukkerij Buijs.
Loop gerust eens binnen voor een kop koffie (en om kennis te maken met Sjoerd).

Drukkerij Buijs en Drukkerij Tinnemans werken vanaf 31 maart 2014 allebei op Burgemeester Vullersstraat 31, 6031 CD Nederweert.
Dan zit er meer vakmanschap onder hetzelfde dak.

Voor onze klanten verandert er niets.